Откакто издаде книгата си с поезия  през миналия ноември Меган

...
Откакто издаде книгата си с поезия  през миналия ноември Меган
Коментари Харесай

Меган Фокс разкри цялата истина

Откакто издаде книгата си с лирика  през предишния ноември Меган Фокс не бе давала нови мотиви да се приказва за нея. Досега.
 Меган Фокс намерено за модата и стила си в изявление и фотосесия за WWD Magazine
Меган Фокс намерено за стила си и моментите, в които избира да е “гола ”

Харесва ѝ да се носи по течението

Актрисата очевидно към този момент е подготвена да отвори нова глава в живота си и както самата тя споделя в последното си изявление: " На прага съм на въпроса: " Какво ще върша? " Но и аз не знам ".

В новия епизод от подкаста на Алекс Купър Call Her Daddy  споделя, че чака или да получи " просветление ", при което ще се придвижи на " блажено, по-съзнателно равнище ", или ще откри цел да бъде потребна за хората. " Или ще изчезна още веднъж ", добавя най-после тя.

По време на диалога си с водещата, актрисата е откровена по много персонални тематики, в това число сложното си детство, предишните си връзки, както и връзките със настоящия си сътрудник.

Меган Фокс споделя, че когато е била дете, депресията на майка ѝ е оставила дългогодишен отпечатък върху метода, по който тя възприема любовта и връзките.

Когато е още едвам на 18 години, актрисата се дами за. Двамата имат три деца, а бракът им продължава 11 години. Въпреки цялото време, прекарано дружно обаче,  признава, че не е била добър сътрудник на брачна половинка си.
 Снимка 538173

" Ще бъда почтена - той също не беше страховит с мен от самото начало... Бях млада и в действителност не трябваше да съм в връзка с това равнище на ангажираност. Затова и доста се влюбвах в други хора по това време, отивах на работа и се влюбвах, тъй като бях дете ", продължава актрисата.

Колкото до актуалната ѝ връзка с, тя също има своите върхове и спадове.  не скрива, че в един миг двамата в действителност са решили да анулират годежа си, който бяха оповестили през януари 2022 година

Въпреки че актрисата не желае да издава повече детайлности за взаимоотношенията в този момент, въпреки всичко споделя, че усеща половинката си като собствен близнак по душа и постоянно ще бъде обвързвана с него, без значение от всичко.
 Снимка 606562

" Мисля, че това, което научих от тази връзка, е, че не е за публично прилагане. Затова все още нямам коментар по отношение на положението на връзката ", споделя 37-годишната.

По време на диалога тя и водещата на подкаста засягат и тематиката за козметичните процедури и пластичните интервенции. Актрисата издава, че не харесва интервенциите, защото изпитва боязън, по тази причина и когато се реши на процедура, " си е много огромна работа ".
 Меган Фокс разкрива по какъв начин е отмъстила на един от някогашните си
Ето по какъв начин отмъщава на някогашните си Меган Фокс

Актрисата може да бъде в действителност неприятна

Въпреки че за Меган Фокс се е спекулирало, че си е правила липосукции, лифтинг и е премахвала мазнини от лицето си, тя изрично отхвърля да е се е подлагала през тези процедури. Има обаче интервенции, които си е правила - на носа и гърдите. Бюста си тя в действителност поправя три пъти - първо когато е още на 20 години, по-късно след кърменето на децата си, а третият пък е бил неотдавна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР